Flash Webdesign

Met Flash komt uw website meer tot leven en kunt u zich makkelijker onderscheiden van andere websites. Flash kan het best beschreven worden als grafische filmpjes, die in de meeste gevallen interactief zijn. Style & Design ICT†kan deze bijzonder mooie techniek inzetten voor uw website maar ook voor onder andere banners, cd-rom producties, spelletjes en bedrijfspresentaties.

Met Flash kunnen zeer mooie effecten bereikt kunnen worden, maar er kleven ook enkele nadelen aan deze techniek. Een minderheid kan Flash niet bekijken omdat een verouderde browser wordt gebruikt waar de "plugin" voor Flash nog niet in is verwerkt. Een tweede nadeel is dat de relatief kleine Flash bestanden, toch vaak even moeten laden. Dit kost tijd en niet iedere internetter heeft hier geduld voor.

Kosten

Een Flash website ontwikkelen kost meer tijd dan een gewone website en zal daarom duurder zijn. Graag leggen wij u de mogelijkheden uit en bespreken wij uw wensen. Voor meer informatie over Flash neemt u vrijblijvend contact op met Style & Design ICT.

 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep