Mobiele Website

mobielewebsite

Mobiel internet

Mobiel internetten betekent overal en altijd online zijn. Met een laptop, PDA of mobiele telefoon.

Helaas gebruikt niet elke bezoeker hetzelfde apparaat om mobiel te internetten. Dit zorgt voor de nodige uitdagingen voor webdesigners. Het scherm van een laptop is bijvoorbeeld vele malen groter dan het scherm van een mobiele telefoon. Om de verschillende gebruikers een gebruiksvriendelijke interface te tonen is een maatwerk oplossing nodig.

Voor elk apparaat een aparte website... of kan dit makkelijker?

Juiste software

Onze software herkent het besturingssysteem van de bezoeker en stuurt deze door naar de juiste website, bijvoorbeeld wap.domein.nl. De gebruiker komt nu terecht op uw speciale mobiele website en kan op zijn apparaat optimaal navigeren.

Navigatie

Om comfortabel 'mobiel' te kunnen internetten ("browsen") moet uw website ook geoptimaliseerd worden. Dit houdt in: aangepaste code, gecomprimeerde illustraties en een compact menu.

Performance

Net als bij een 'gewone' website kunt u uw mobiele website testen op performance. Onze resultaatgerichte aanpak staat garant voor de beste prestaties voor Wap, Imode, Iphones en Smartphones.

 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep