ICT Outsourcing
Al jaren worden we in de media doodgegooid met begrippen als outsourcing, maar wat is outsourcing en is outsourcing ook interessant voor uw bedrijf? Als bedrijf is het vaak moeilijk een balans te vinden tussen de productiecapaciteit die u heeft met uw fulltime medewerkers en de aanvoer van projecten. Teveel personeel in dienst hebben kan er toe leiden dat u verlies draait, met te weinig personeel haalt u uw deadlines niet en worden uw klanten ontevreden. Pieken in opdrachten worden door veel ICT bedrijven daarom opgevangen met freelancers, stagiaires en studenten, dit werkt echter niet altijd even soepel en brengt daardoor vaak veel stress voor u met zich mee.


Als MKB-er laat u het waarschijnlijk meestal aan u voorbij gaan: outsourcing is toch alleen maar voor heel grote ondernemingen! Maar is dat wel zo? Leest u de volgende tekst door, wellicht hebben wij u iets zeer interessants te bieden. Style & Design ICT specialiseert zich namelijk in het verlenen van volwassen outsourcingdiensten aan MKB bedrijven in verschillende branches.

Wat is outsourcing precies?

Onder outsourcing verstaan wij het uitbesteden van werkzaamheden binnen uw bedrijf aan derden. Deze werkzaamheden kunnen een geheel project of een gedeelte van een project omvatten. Uw klanten merken hier doorgaans niets van: u houdt zelf contact met uw klanten.

De redenen waarom bedrijven werk uitbesteden lopen uiteen. De belangrijkste motivatie voor outsourcing is in de meeste gevallen dat het de kosten en daarmee de financiŽle risico's van projectuitvoering flink reduceert.

Door samen te werken met een outsourcingsbedrijf kunt u ervoor zorgen dat uw pieken op een efficiŽnte manier worden opgevangen. Eťn van de voordelen is dat u slechts enkele managers heeft, met wie u in contact bent voor een breed scala aan diensten. Deze managers zorgen ervoor dat de uitvoerders op tijd de projecten uitvoeren volgens uw kwaliteitsverwachtingen.

 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep