Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Yahoo introduceert Yahoo Ending
Lees verder...Yahoo speelt met Yahoo Ending slim in op de vergrijzing in de Japanse samenleving. Het bedrijf biedt met deze dienst stervende mensen de mogelijkheid de laatste wensen vast te leggen.

Gegevens veiligstellen na het overlijden
 
Zoekgigant Google past beleid aan na kritiek
Lees verder...Na bijna 3 jaar heet internetgigant Google besloten het echte-namen-beleid af te schaffen. Gebruikers van YouTube en Google Plus zijn hierdoor niet langer meer verplicht een echte naam op te geven en kunnen dus ook een pseudoniem gebruiken.

 
Bloggers betaalt door Microsoft voor IE publiciteit
Lees verder...Bloggers betaalt door Microsoft voor IE publiciteit Ondanks het wezenlijk risico voor demotie of zelfs verbanning door Google lijkt Microsoft op grote schaal bloggers te betalen voor artikelen over IE. Voor de nieuwe campagne Rethink IE is de hulp ingeroepen van SocialChorus.

 
Kentekenplaat herkenning politie afgeschaft
Lees verder...In AustraliŽ is het kortgeleden geÔntroduceerd systeem voor automatische herkenning van nummerplaten alweer afgeschaft. Reden hiervoor is het groot aantal fouten dat er tijdens het detecteren ondervonden wordt, iets wat we niet voor het eerst meemaken.

 
Safari introduceert Google alternatief als standaard zoekmachine
Lees verder...DuckGoGo, een relatief nieuwe zoekmachine dat zich opwerpt als alternatief voor Google, begint langzaam maar zeker voet aan de grond te krijgen. De zoekmachine zal in nieuwe versies van Safari ondersteund worden als standaard zoekmachine.

 
Harde aanpak voor Google en Apple in China
Lees verder...Als het aan de Chinese staatsmedia ligt worden Amerikaanse bedrijven als Google en Apple hard aangepakt voor medewerking aan Amerikaanse spionagepraktijken.

 
Google gebruikers herkennen betaalde advertenties niet
Lees verder...Uit recent onderzoek is gebleken dat ruim ťťn op de drie gebruikers het verschil niet opvalt tussen een organisch zoekresultaat en betaalde Adwords resultaten. De uitrol van een nieuwe layout door Google begin dit jaar lijkt hierdoor geen effect te hebben gehad.

 
Google toont advertenties op koelkasten en dashboarden
Lees verder...Google is op de achtergrond druk bezig voorbereidingen te treffen voor nieuwe manieren van adverteren. Het bedrijf heeft aan beurswaakhond SEC bekend gemaakt plannen te hebben om te gaan adverteren op koelkasten, thermostaten, horloges en zelfs autodashboarden.
 
Duizenden klachten over grafische chip Macbook Pro
Lees verder...Apple klanten zijn een petitie gestart om Apple te bewegen defecte Macbook Proís uit 2011 te vervangen. De grafische chips van deze modellen zouden problemen veroorzaken.
 
Windows XP veiliger dan Windows 7 en Vista
Lees verder...Ondanks alle berichten blijk je veiliger te zijn in Windows XP dan in de nieuwere versies van Windows. De kans op besmetting met een virus is bij XP namelijk kleiner.
 
Meer

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep