Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Nederland grootste verspreider malware
donderdag 06 september 2012
Mag Nederland in de afgelopen sportzomer soms wat tegenvallende resultaten hebben laten zien, op Malware gebied staan we echter ongeslagen aan de top. Nederland is het land waar zeker 75% van alle sites waar Malware op te vinden is, wordt gehost. Vorig kwartaal waren de Verenigde Staten nog de grootste Malware verspreiders. Malware is een afkorting van 'malicious software' en dat is software die je niet graag op je computer wilt hebben.

Meestal zorgt de Malware ervoor dat je computer minder functioneert of dat er ongevraagd en ongewenst steeds reclame tevoorschijn komt. In ernstigere gevallen worden gegevens uit je computer zoals wachtwoorden en dergelijke gekaapt, zodat deze gebruikt kunnen worden om met jouw naam vervelende dingen te doen.

Dat Nederland zo hoog scoort op het verspreiden van Malware is omdat er hier in verhouding veel kleine bedrijven zijn die hostingdiensten aanbieden en daardoor worden ook veel websites hier gehost.

De gedachte dat Malware alleen voorkomt op PC's is inmiddels al achterhaald, ook Mac's en mobiele telefoons zijn tegenwoordig het doelwit. Ook op de alternatieve plekken waar Apps worden verkocht is de eerste Malware al gesignaleerd. Vooral de AndroÔd en de Symbian gebruikers zijn hier het slachtoffer van.
 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep