Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
vrijdag 11 januari 2013
AMD is van mening dat mobiele apparaten de toekomst zijn en wil pcís afstoten. Momenteel komt 80% van het marktaandeel van AMD van de pc-markt.

Lisa Su, de algemeen directeur van AMD, heeft geen ervaring in de pc-markt, wat volgens haar een voordeel is. "Ervaren AMD-medewerkers hebben een rotsvast geloof dat we het prima doen met x86 en dat we gewoon nog betere x86-producten moeten maken. Maar we moeten een system-on-a-chip-maker worden.", aldus Su die zegt dat AMD afgelopen zomer uitgebreide besprekingen heeft gehad over de weg die ze in willen slaan. "Wie of wat willen we zijn als we groot zijn? Het was een periode van introspectie." In die besprekingen is naar voren gekomen dat AMD zich vooral gaat richten op de mobiele markt en webservers, waarbij gebruik gemaakt zal worden van de technologie van de Global Foundries en tevens die van ARM, waarop het bedrijf een licentie heeft.

AMD blijft trouw aan Windows
AMD blijft wel trouw aan Windows en zet in op Windows 8. Tijdens de Consumer Electronics Show liet AMD een tabletchip zien, de Temash. Het is de eerste specifieke chip voor tablets, een quadcore-processor, welke goed is voor 10 uur batterijtijd en die nog geen 5 watt energiebehoefte heeft.
 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep