Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Nieuwe SMS-beveiligingscode voor Twitter
woensdag 29 mei 2013

Twitter gaat vanaf nu ook een tweetraps beveiliging (Ďtwo-step verificationí) gebruiken voor het verifiŽren van de identiteit van nieuwe Twitter gebruikers. Hiervoor krijgen nieuwe Twitteraars een zescijferige code per SMS op de mobiele telefoon die vervolgens moet worden ingevoerd. Met deze extra stap wordt de beveiliging op een hoger niveau getild. Twitter acht dit nodig na een aantal hack-incidenten van de laatste tijd waarbij hackers tweets uit naam van een slachtoffer hebben kunnen plaatsen.

Onder deze gehackte accounts zaten ook toonaangevende namen als The New York Times, de Associated Press en The Wallstreet Journal. Maar ook het account van Burger King werd gehackt en hier werd vervolgens het logo van McDonalds getoond.

Twitter achtte het dan ook de hoogste tijd voor een extra beveiliging en daarom wordt de tweetrapsverificatie ingevoerd. Deze wordt bijvoorbeeld ook al door Google en Facebook gebruikt. Wil je een nieuwe dienst aan je Twitter account toevoegen, dan zul je dat vanaf nu via een SMS-code moeten verifiŽren. Hiervoor moet eerst via het instellingenmenu en accountbeveiliging het mobiele nummer aan je Twitter account worden toegevoegd. Voor bestaande diensten zal er echter niks veranderen.

Twitter laat overigens nog wel weten dat ondanks er gebruik gemaakt wordt van de tweetrapsverificatie, men nog wel moet zorgen voor een goed wachtwoord.

 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep