Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Geheel nieuw ontwerp Apple iOS 7
woensdag 12 juni 2013

Zoals verwacht heeft Apple onlangs een geheel nieuw ontwerp onthuld van hun gebruikersinterface iOS 7.

Het nieuwe ontwerp straalt eenvoud, helderheid en efficiŽntie uit met diepgaande, tijdloze schoonheid. Het nieuwe ontwerp is opgebouwd uit meerdere functielagen met subtiele bewegingseffecten en nieuwe kleuren waardoor het systeem meer tot leven komt. Het Retina-display kan de nieuw ontworpen lettertypen daardoor nog scherper weergegeven.

Vernieuwend
Vanuit het nieuwe Control Center zijn alle instellingen en apps zoals Klok, Camera, Rekenmachine en Zaklamp eenvoudig en snel toegankelijk. Het berichtencentrum is ook voorzien van nieuwe functionaliteit als een Vandaag-functie, weer en verkeer.

Via het nieuwe AirDrop kunnen heel eenvoudig gegevens worden uitgewisseld met anderen om je heen. Vele andere apps, zoals de Camera-app, zijn voorzien van nieuwe of verbeterde functionaliteit. Een verbetere functie heeft bijvoorbeeld de ĎZoek mijn iPhoneí-app.

Dit is natuurlijk slechts een greep uit de vele wijzigingen in het nieuwe iOS 7 systeem. Een hele verbetering ten opzichte van het oude systeem, al zijn de expert benieuwd naar de ervaringen van de gebruikers.

 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep