Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Missie & Visie
Style & Design ICT is een toonaangevend Web 2.0 web design, web development en zoekmachine optimalisatie bureau. Het integreren van creatieve web oplossingen en het ontwikkelen van merkgedreven en resultaatgerichte oplossingen voor zowel zakelijk- als individueel gebruik is onze passie.

Wij adviseren u graag over nieuwe technologieŽn, interactieve applicaties en het toepassen van opkomende technieken in zowel uw bedrijfsvoering als marketingstrategie. Het Internetlandschap is altijd in beweging en met deze wijsheid, zoeken wij de grenzen op om designs (creaties) en techniek (innovatie) voor de volgende generatie internetters te ontwikkelen.

Met de kennis van vandaag op zoek naar oplossingen voor morgen.Visie

Online Marketing

Style & Design ICT denkt graag met u na over de invulling van uw website. Wat is uw doel? Is het een folder op internet? Of een stukje online dienstverlening? Presenteert u alleen uw producten? Of wilt u klanten de gelegenheid geven om direct te bestellen en eventueel te betalen? Hoe doen uw concurrenten het op internet? Gezamenlijk kunnen we een internetstrategie uitstippelen en de mogelijkheden voor uw organisatie bepalen.

Koppelingen tussen bestaande applicaties

Door onze vergaande technische kennis kunnen we specifieke applicaties ontwikkelen, waaronder koppelingen tussen uw website en bijvoorbeeld uw order-, voorraad- of relatiebeheerpakket. Ons team kan uit de voeten met vrijwel alle op het web gangbare (programmeer) talen en scripts.; .NET (C#, vb.net, ASP.NET Ajax, MS SQL, XML, Linq, WCF, WPF, Silverlight) en PHP (Zend, Mysql, Apache, Joomla).

Desktop Applicaties

Wij ontwikkelen ook applicaties (software) voor Windows en Linux OS. Denk aan beveiligde inlogsystemen voor intranet, vooraadbeheer, Server monitoring etc..

E-commerce Webshop

Onze webshop is ontworpen met de nieuwste inzichten op E-commerce-gebied. Hierbij besteden wij alle zorg aan gebruiksvriendelijkheid voor zowel u als de bezoeker (Web usability). We houden de webrichtlijnen nauwkeurig in de gaten, zodat ook uw website er in alle browsers goed uit ziet (Cross Browser compatible).

Klik hier om direct een afspraak te maken.
 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep