Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Veelgestelde vragen over Hosting

Dedicated Server

Bij de vormen van hosting die vermeld staan op onze website gaat het in de meeste gevallen om het afhuren van serverruimte. U krijgt dus toegang tot een gedeelte van een server, maar huurt dan niet de gehele server zelf af. Het kan echter zijn dat uw eisen en wensen zo specifiek zijn, dat u wel de beschikking wilt hebben over een eigen server. Dit heet ook wel dedicated hosting.

Het betreft dan een hele grote computer (de server) die in zijn geheel wordt afgestemd op de wensen van u of uw bedrijf. De schijfruimte en het dataverkeer op de server hoeven niet met anderen gedeeld te worden, waardoor u altijd de directe beschikking heeft over een grote capaciteit. U heeft dan volledige mate van zeggenschap over uw server en in onderling overleg met uw hostingprovider kunt u uw wensen met betrekking tot bepaalde hardware en software aangeven.

Domeinregistratie

Aan iedere succesvolle website ligt een domeinregistratie ten grondslag. Een domeinnaam vormt het begin van uw nieuwe internetavontuur. Het is ongetwijfeld een naam waar u zorgvuldig over heeft nagedacht en u bent op zoek naar een partner die deze domeinnaam voor u vastlegt.

Wees er goed op bedacht dat u altijd een domeinnaam uitkiest die representatief is voor de website die u op het domein wilt laten draaien. Een domeinnaam moet kernachtig uitdrukken waar uw website, uw dienst en/of uw bedrijf voor staat.

E-mail hosting

Het kan zijn dat u wel een domeinnaam en een bijgaand professioneel e-mailadres wilt afnemen, maar dat u (nog) geen behoefte heeft aan een website of om uw bestaande website bij ons onder te brengen.

Style & Design ICT kan in dit geval de domeinregistratie voor u verzorgen en u daarnaast de hosting voor uw mailverkeer te verzorgen. De e-mail hosting van Style & Design ICT zorgt ervoor dat u in contact met uw klanten e-mailadressen als Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken of Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken kunt gebruiken.

Groene hosting

Iedere website op het internet verbruikt stroom. Om er voor te zorgen dat uw website 24/7 zichtbaar is, is er dus ook 24/7 stroom voor uw website nodig. Als u nagaat dat er miljoenen dan niet miljarden websites actief zijn op het internet, dan hebben we dus te maken met een gigantisch stroomverbruik.

Style & Design ICT staat voor verantwoord en milieubewust ondernemen. Daarom bieden wij groene hosting aan. De stroom die benodigd is om uw website online te houden is afkomstig uit natuurlijke bronnen. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit en de functionaliteit van de hosting. Die blijft onverminderd hoog, zoals u van een betrouwbare hostingpartner mag verwachten.

Hosting

Hosting in de eerste plaats is als het ware het onderdak bieden aan uw website en online bestanden en services. U bent als het ware op zoek naar woonruimte en wij bieden u deze. De samenstelling en de wensen van ieder ‘webgezin’ is echter anders en daar passen wij dan onze hostingpakketten (uw onderdak) op aan.

Om uw website zichtbaar te maken op het internet wordt deze op een webserver geplaatst. Dit is als het ware een zware computer die 24 uur per dag in verbinding staat met het internet en onderverdeeld is in verschillende compartimenten. Binnen één van deze compartimenten, uw hostingruimte, wordt uw website geplaatst.

Service Level Agreements

Een SLA, oftewel een Service Level Agreement, kan opgesteld worden indien u specifieke eisen stelt aan de hostingomgeving die u gebruikt. Deze specifieke eisen brengen vaak ook specifieke technische ondersteuning met zich mee en daarom is het belangrijk om een overeenkomst op te stellen met daarin duidelijke voorwaarden voor wat beide partijen van elkaar mogen verwachten.

Als uw organisatie sterk afhankelijk is van onze hostingdiensten, dan is het verstandig om van te voren vast te leggen hoe snel er gereageerd wordt bij uitval van bepaalde diensten. Ook kunt u het volledige beheer van uw serverapparatuur aan ons uitbesteden, zodat u hier zelf geen enkel omkijken naar heeft. Wij zorgen ervoor dat uw diensten te allen tijde bereikbaar zijn en houden uw systemen volledig up-to-date. Een service level agreement biedt u dus extra zorg, zekerheid en veiligheid.

SSL Certificaten

Dagelijks wordt er een aanzienlijke dosis aan gegevens verstuurd via het internet. Indien het hierbij gaat om gevoelige en vertrouwelijke gegevens, dan wilt u dat deze data goed beveiligd is.

Wat houdt een SSL-certificaat precies in?

SSL, voluit Secure Sockets Layer, zorgt voor de beveiliging van zaken zoals creditcard- of bankgegevens en persoonlijke informatie. Door encryptie van deze gevoelige gegevens zorgt het SSL-certificaat ervoor dat de informatie niet gestolen kan worden. SSL is dus een veiligheidsprotocol dat de informatie die van en naar een bepaalde server gestuurd wordt, veilig versleuteld. Als u uw bezoekers een optimale veiligheid wilt bieden bij de communicatie tussen hun computer en uw website, dan is een SSL-certificaat een minimale vereiste.

Hoe herkent u of uw bezoekers de aanwezigheid van een SSL-certificaat?

Als er sprake is van een SSL-certificaat dan begint het adres van een website met 'https'. Tevens zal dan een gesloten hangslotje zichtbaar zijn in de browser. Herkenbaar voor u en zeker ook herkenbaar voor uw klanten.

Installatie SSL-certificaat

Het Engelse spreekwoord ‘Better safe than Sorry’ zegt het al. Een goede beveiliging zorgt voor de besparing van een hoop narigheden voor u en uw bezoekers.

 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliënten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep