Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Advertising

Advertising Adverteren op internet en mobiele telefoons biedt zeer interessante mogelijkheden voor u als adverteerder. Echter is 60% van de adverteerders nog onvoldoende bekend met de mogelijkheden voor deze interactieve mediumtypes. Style & Design ICT wil interactieve media toegankelijk maken voor u als adverteerder. Met ruim 10 jaar ervaring en uitgebreide kennis zijn wij als geen ander in staat om de advertentiemogelijkheden voor u inzichtelijk te maken. Wij bieden iedere adverteerder op maat gesneden campagnes met als doel de communicatiedoelstelling online te verwezenlijken.

Doelgroepmarketing

Doelgroepmarketing is het ontwikkelen van producten en/of marketingactiviteiten voor klantengroepen die zich van andere groepen onderscheiden. Dat kan door gemeenschappelijke voorkeuren, kenmerken, eigenschappen en gedrag. In het netwerk van Dot Click vindt u websites voor verschillende doelgroepen. Style & Design ontwikkelt zowel rich media uitingen als social media campagnes. Klik hier voor Dot Click.

Google Adwords

Google biedt haar gebruikers de mogelijkheid om naast en boven de zoekresultaten advertenties te vertonen. Dit gebeurt op basis van trefwoorden. Zoekt de gebruiker op bijvoorbeeld op Drukwerk, dan worden er advertenties van in drukwerk gespecialiseerde bedrijven weergegeven. Het programma wat u in staat stelt om advertenties te plaatsen heet Google Adwords. Lees hier wat Google Adwords voor uw website kan betekenen.

Advertentievormen op het Internet

Full Banner, Leaderbord en een Skyscraper zijn termen die gebruikt worden voor de meest gangbare uitingen. Hou bij het banner ontwerp wel rekening met de op het web gangbareBanner uitingen.

Naast de zogenaamde banner uitingen zijn er ook andere vormen als; Advertorial, Nieuwsbrief en video advertenties; PreRoll/ Banner Overlay/ Logo Overlay, etc. Hiernaast vindt u een voorbeeld van een video advertentie. Na 30 sec. verschijnt er een pop-up met een advertentie onderin de videoplayer. De software houdt bij hoe vaak er op een advertenie is geklikt.

Met ons Admonitoring systeem houdt u real-time de statistieken bij.
 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep