Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Gericht adverteren met Google Adwords
Advertising U kunt meer bezoekers op uw website krijgen door uw website voor de grote zoekmachines te optimaliseren, een andere mogelijkheid is het gericht adverteren met Google Adwords. Naast de gratis vermelding in haar Zoekmachine heeft Google aan de zijkant en af en toe boven de zoekresultaten, gesponsorde koppelingen. Dit zijn de Google Adwords advertenties.

Werking

Een advertentie verschijnt pas wanneer de zelf gekozen zoekwoorden door een Internet bezoeker op Google worden ingetikt. Hierdoor komt de advertentie direct onder de ogen van een serieuze geÔnteresseerde. En u gaat pas betalen op het moment dat een advertentie daadwerkelijk aangeklikt wordt en uw site bezocht. De positie van de advertentie wordt bepaald door het bod en de kwaliteit van de website en de campagne. Hierdoor is het een soort veiling waarin je afhankelijk bent van de concurrentie. De kosten worden veilig in de hand gehouden door een dagbudget. Een campagne is per dag bij te stellen of te beŽindigen.

Kosten

De kosten bestaan uit de klikken die je betaalt aan Google Adwords en de opstart-, optimalisatie- en beheerkosten. Een Adwords campagne is op elk moment aan te passen, daarom vonden wij het gepast om met een kostenberekening te komen die daar bij past. U betaalt per dag met een minimum afname van 6 maanden. Na deze 6 maanden kunt u opzeggen en weer opnieuw starten wanneer u wilt zonder enige opzegtermijn. De kosten voor het opstarten, instellen, optimaliseren, rapporteren zijn Ä20,00 per dag. Voor de rest zijn er dan geen beperkingen qua advertentievarianten, aantal zoekwoorden, wijzigingen voor bepaalde acties/seizoenen enzovoort. En komen bij ons geen kosten bij per klik of andere variabele kosten. U ontvangt regelmatig rapportages met de daarbij behorende analyses en adviezen.

U betaalt wel kosten per klik rechtstreeks aan Google Adwords. Per klik wordt er geboden en de daadwerkelijke kosten per klik liggen, afhankelijk van de campagne, concurrentie en gewenste positie, tussen de 15 en 80 cent. Met een dagbudget heeft u volledige controle over de kosten.

Een Google Adwords campagne kent geen minimum dagbudget. Echter, om een goede campagne op te zetten adviseren wij toch om mimimaal Ä15,00 per dag in te stellen. Wanneer wordt gestart met een te laag dagbudget loopt u het risico dat de advertentie helemaal niet getoond wordt, waardoor er geen analyse kan worden gemaakt.

 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep