Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Smartphone applicaties
Smartphone applicaties

De smartphone is niet meer weg te denken als communicatiemiddel. Style & Design ICT ontwikkelt en beheert mobiele applicaties voor elk type smartphone. Hierin verzorgen wij het gehele traject van concept tot realisatie naar publicatie in de vele App stores..

Concept

Op het gebied van mobile apps zien we momenteel twee groeiende stromingen. Aan de ene kant komen bedrijven met Business gerelateerde vraagstukken, die willen bekijken of een interne app voor versnelling van bepaalde processen kan zorgen. Aan de andere kant vragen merken ons om met hen te kijken naar de mogelijkheden om brand engagement te genereren. Met de bedoeling uiteindelijk direct of indirect daar resultaat mee te behalen in de vorm van een grotere naamsbekendheid, een positieve attitude verandering ten opzichte van het merk, of simpelweg sales groei.

Creatie

Wij denken mee over de totstandkoming van de mobiele applicatie. Denk hierbij aan de integratie van herkenbare uitingen, vernieuwende tools & gadgets en strakke gebruikersinterfaces.

Communicatie

Wij zijn betrokken bij de marketing van iPhone- en iPadprogrammaís in iTunes Appstore en proberen ook door middel van online marketing de beste verkoopresultaten te behalen.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep