Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Hosting
U kunt uw domeinregistratie en de hosting van uw e-mail tevens afnemen in combinatie met onze shared hosting. Dit houdt in dat u niet alleen uw domeinnaam en e-mailadressen bij ons onder brengt, maar tevens uw website.

Shared hosting is ideaal voor de wat kleinere websites. Met het afnemen van een uitgebreider hostingpakket of het huren van een complete server zijn hogere kosten gemoeid. Kosten die u bij de start van uw website misschien nog niet kunt gebruiken. Kosten die in het beginstadium waarschijnlijk ook helemaal nog niet nodig zijn. Shared hosting biedt dan voor u een uitkomst.

Shared hosting houdt in dat u samen met andere klanten gebruik maakt van een webserver. U deelt de capaciteit van de server en de beschikbare ruimte hierop dus met anderen. Wij bieden u zo de mogelijkheid om goedkoop 24 uur per dag beschikking te hebben over uw online bestanden en dus ook uw website. Houd er s.v.p. rekening mee dat deze vorm van hosting echt bedoeld is voor de kleinere websites. Voor grotere websites die meer dataverkeer verbruiken kunt u bij ons terecht voor VPS hosting.

Het voordeel van shared hosting is dat u altijd de mogelijkheid heeft om uw hosting in een later stadium uit te breiden. Zo kan uw hostingpakket langzaam meegroeien met uw website.

Klik hier voor de hosting pakketten.
 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep