Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
SSL Certificaten voor uw webwinkel

SSL Certificaat wettelijk verplicht
Sinds enige tijd is het voor webwinkels wettelijk verplicht om een SSL Certificaat te hebben. Een SSL Certificaat is belangrijk voor de bescherming van de persoonsgegevens van uw klanten.

Wat is een SSL Certificaat
SSL betekent eigenlijk Secure Sockets Layer. Het is een zichtbaar sleutelsymbool op uw website, waarbij door een officiŽle instantie wordt bevestigd dat uw website veilig is. De nieuwe SSL Certificaten zijn daarnaast te herkennen aan de groene kleur. Op deze manier kunnen oplichters niet meer zomaar gegevens van uw website halen, zoals onder meer creditcardgegevens. SSL Certificaten geven de consument en aanbieder niet alleen meer privacy, maar maken de online verkoop van producten ook veiliger. Een ander groot voordeel is dat het ook de verkoop stimuleert: het certificaat wordt steeds bekender onder consumenten en men verwacht tegenwoordig dan ook dat een webwinkel een SSL Certificaat heeft.

SSL Certificaat tarieven
Het hebben van een SSL Certificaat is naast bovengenoemde voordelen ook wettelijk verplicht voor webwinkels en websites waar privacy gevoelige informatie wordt opgeslagen. Er bestaan verschillende soorten SSL Certificaten (basis en uitgebreid). Afhankelijk van het type SSL Certificaat betaald u jaarlijks een fee aan de uitgever van het betreffende SSL Certificaat. Daarnaast betaald u eenmalig voor de installatie van het SSL Certificaat.

Indien u vragen heeft over welk SSL Certificaat bij uw website en/of webwinkel past neem dan contact met ons op.
 
Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep