Marketing
Om uw producten of diensten aan te prijzen is het internet een uitstekend medium voor vrijwel elke organisatie. Daarom zijn bijna alle ondernemingen en organisaties ook te vinden op het internet. Veel ondernemers maken een website en vergeten vervolgens de producten en/of hun diensten op de website te promoten. Terwijl dit het belangrijkste onderdeel van online marketing is! Niet het maken van een website maar juist het gevonden laten worden van de website. Immers, zolang uw site niet gevonden wordt zult u geen producten of diensten via de site verkopen.

De basis van de online marketing activiteiten is echter wel de website. De bezoekers moeten gemakkelijk informatie kunnen vinden en een website moet het vertrouwen van de consument winnen. Daarom is het belangrijk om voldoende informatie op de site weer te geven en ervoor te zorgen dat uw website er professioneel uitziet. Helaas zijn er nog veel bedrijven die te weinig aandacht hebben voor hun website met als gevolg dat ze beperkte of onjuiste informatie geven en dat de website er amateuristisch uitziet. Voordat u uw website wilt gaan promoten is het dus belangrijk om er eerst voor te zorgen dat uw website op orde is!

Als uw website op orde is, is het belangrijk om uw site te optimaliseren om goed gevonden te worden door de verschillende zoekmachines. De eisen die een zoekmachine aan uw site stelt kunnen per zoekmachine verschillen maar de grootste zoekmachines hebben dezelfde eisen waaraan uw site moet voldoen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de opbouw van de site en het promoten van uw site op andere sites. Als u de specifieke eisen van de zoekmachine wilt weten doet u er goed aan om contact op te nemen met een online marketing bureau.

Omdat het optimaliseren van een site veel tijd en meestal ook veel geld kost, is Google met een manier gekomen om toch snel bovenin de zoekresultaten te komen. Ze hebben een advertentie programma opgericht waar mensen kunnen bieden om advertenties die mensen te zien krijgen als ze een bepaalde combinatie van zoekwoorden intypen. Hierdoor is het mogelijk om met een nieuwe site toch nog meteen bovenaan in de zoekresultaten te komen. Echter is de prijs die u hiervoor moet betalen ook afhankelijk van de kwaliteitsscore van uw website, als u normaal gesproken al op de tweede plek zou komen te staan hoeft u natuurlijk minder te betalen om op de 1ste plek te komen staan dan met een site die normaal bijvoorbeeld op de vijftiende plek zou staan.

Een van de nieuwe methoden om uw site te promoten is door middel van social media zoals Hyves en Facebook. Van de 10 meest bezochte sites bestaat immers maar liefst de helft uit social media sites! Omdat veel mensen deze sites bezoeken zullen ook veel mensen uw advertenties zien, een groot nadeel van het adverteren op social media is alleen dat het niet mogelijk is om een specifieke doelgroep te selecteren. Echter is het wel mogelijk om een bedrijfshyve op te richten waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf sterk verbeterd wordt.
 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliŽnten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep