Deel |
vragen
offerte
Vraag een offerte aan
Service Level Agreements

SLA: specifieke wensen en eisen op het gebied van ondersteuning

Een SLA, oftewel een Service Level Agreement, kan opgesteld worden indien u specifieke eisen stelt aan de hostingomgeving die u gebruikt en/of snel support nodig heeft bij storingen aan uw website of webshop. Deze specifieke eisen brengen vaak ook specifieke technische ondersteuning met zich mee en daarom is het belangrijk om een overeenkomst op te stellen met daarin duidelijke voorwaarden voor wat beide partijen van elkaar mogen verwachten.

Als uw organisatie sterk afhankelijk is van onze diensten, dan is het verstandig om van te voren vast te leggen hoe snel er gereageerd wordt bij uitval van bepaalde diensten. Ook kunt u het volledige beheer van uw serverapparatuur aan ons uitbesteden, zodat u hier zelf geen enkel omkijken naar heeft. Wij zorgen ervoor dat uw diensten te allen tijde bereikbaar zijn en houden uw systemen volledig up-to-date. Een service level agreement biedt u dus extra zorg, zekerheid en veiligheid.

Style & Design ICT SLA

Style & Design ICT kan u een SLA aanbieden tegen verschillende tarieven en in verschillende situaties. In het overzicht hieronder kunt u gemakkelijk en snel zien welke tarieven wij hanteren. Indien u andere of aanvullende wensen heeft, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan een offerte op maat doen toekomen.

Een Style & Design ICT SLA biedt u de volgende garanties:
  • Uw hulpvragen zullen met voorrang worden behandeld. Uw support-tickets krijgen de hoogste prioriteit. Onder bepaalde voorwaarden zullen calamiteiten ook buiten de gangbare werktijden worden verholpen.
  • Wij bieden u extra zekerheid en veiligheid. Uw afgenomen diensten zullen te allen tijde beschikbaar zijn en op problemen en storingen wordt direct gereageerd.
  • U tickets worden in ons ticketsysteem gearchiveerd en behandeld. Zo weet u direct bij wie u moet zijn voor hulpvragen. Tevens ontstaat er op deze manier zo weinig mogelijk ruis met betrekking tot voorgaande contacten en hulpvragen waardoor problemen sneller opgelost kunnen worden.

SLA Bronze

€ 49,00 p/m
Voor organisaties die in het weekend en op feestdagen een beroep op onze hosting experts willen doen.

Service window: 7x24x365.

Responstijd
tijdens kantooruren: 6 uur
buiten kantooruren: 8 uur

SLA Silver

€ 79,00 p/m
Voor organisaties die in het weekend en op feestdagen een beroep op onze hosting experts willen doen.

Service window: 7x24x365.

Responstijd
tijdens kantooruren: 4 uur
buiten kantooruren: 6 uur

SLA Gold

€ 119,00 p/m
Voor organisaties die in het weekend en op feestdagen een beroep op onze hosting experts willen doen.

Service window: 7x24x365.

Responstijd
tijdens kantooruren: 2 uur
buiten kantooruren: 4 uur

 

Menu

Meest bekeken

Nieuws

Nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Code:

Werkwijze

  • innovatie is de standaard
  • kwaliteit wordt meer gewaardeerd dan groei
  • cliënten worden gerespecteerd
  • integriteit en authenticiteit
  • hard werk en inzet worden beloond
  • meetbare resultaten


Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% B.T.W.
© Copyright Style & Design ICT. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved. Style & Design ICT is een onderdeel van Nesh Media Groep